Известие

Collapse
No announcement yet.

Блъсната Алфа Ромео 146,Варна,Помощ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от didkoldihno Покажи съобщение
    къкво е това Т&Н ако трябва и нова ще поръчам,ако е така дет ти викаш 50лв нищо не е
    Светофара на ул.Мир и околовръстното - хващаш нагоре по пътя за новия хлебозавод , на около 4-500 м след светофара в дясно има магазин на Т&Н .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
      ма нали се сещаш че само маската е 50 лева, без бронята
      и като сложиш бронята стават 200лв
      Alfa Romeo 159

Comment

Доколкото знам, бронята от фейслифта има по-различно закрепване от старата и няма да ти е лесно да я пригодиш. Иначе само маската става, но се получава голям процеп между нея и старата броня, понеже бронята е вдлъбната посредата, в горната си част
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

и като сложиш бронята стават 200лв
          И като сложиш и боядисване, освен ако не си намериш твоя цвят. BTW тия снимки май някъде във Възраждане са правени, познах ли?
          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
          Audi A4 1.9 TDI

Comment

при всички случаи едната от двете алфи срещу киров е фейслифтната защото съм я виждал и си имаше и броня и маска, ама беше бордо
            Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
              И като сложиш и боядисване, освен ако не си намериш твоя цвят. BTW тия снимки май някъде във Възраждане са правени, познах ли?

позна да живея в възраждане
              Alfa Romeo 159

Comment

и ако някой знае майстор който може да ги направи тея неща също да каже
                Alfa Romeo 159

Comment

Броня 96-99г. при Италианеца (София за съжаление) е 100 лв без халогените. Хабогена е 25-30 лв. Боята е според майстора.
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                  Opel Astra J GTC

Comment

Да ви питам нещо,немерих си майстор днес идва да види колата огледа е и каза частите нали си ги тарсиш сам това добре цялото боядисване за всичко което е нужно дефакто ляв калник,предниа капак и бронята 500лв. според вас това много ли е или е нормално отделно за всичко което го поставят тенекеджийски услуги 200лв и така до тук 700лв без частите как ви се вижда ?
                    Alfa Romeo 159

Comment

Да ви питам нещо,немерих си майстор днес идва да види колата огледа е и каза частите нали си ги тарсиш сам това добре цялото боядисване за всичко което е нужно дефакто ляв калник,предниа капак и бронята 500лв. според вас това много ли е или е нормално отделно за всичко което го поставят тенекеджийски услуги 200лв и така до тук 700лв без частите как ви се вижда ?
                      Абе до колкото мога да смятам се връзва по 230лв на елемент а това ми се вижда малко скъпичко. Аз есента сменях предната броня и за пребоядисването ми взеха 180лв.
                      Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                      sigpic
                      http://vbox7.com/play:884c5234
                      http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

ходи си земи 4астите от моргата под метро и аз се бласнах преди 4 дена от са6тата страна и от там зех маска фар мига4 а и маската е с феис лифта и си4ко за 110 кинта имат бронч и фар имат като за тебе и капак и то мноо як с туниг направо о4ите 6те ти останат така 4е иди там

Comment

Първоначално публикувано от mihalev79 Покажи съобщение
                          ходи си земи 4астите от моргата под метро и аз се бласнах преди 4 дена от са6тата страна и от там зех маска фар мига4 а и маската е с феис лифта и си4ко за 110 кинта имат бронч и фар имат като за тебе и капак и то мноо як с туниг направо о4ите 6те ти останат така 4е иди там
                          дам ходих и в събота ще ходя да ги купувам точно от там ако вече някой неги е взел
                          Alfa Romeo 159

Comment

Е па оти не ги капарира ?
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Зравейте, тъкмо се ровя да разбера къде е тоя филтър за купе и тука страшно ме объркахте. Колко филтъра има тая кола. Това което пишете има един филтър на климатика и един на купето, така ли?
                              Alfa Romeo 146 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от danimar Покажи съобщение
                                Зравейте, тъкмо се ровя да разбера къде е тоя филтър за купе и тука страшно ме объркахте. Колко филтъра има тая кола. Това което пишете има един филтър на климатика и един на купето, така ли?
                                Тоя дето е на купето сменяш, който се намира под пасажерската чистачка.
                                Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                                Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                                Audi A4 1.9 TDI

Comment

Working...
                                X